Υπηρεσίες
Πολυτελή διαμονή με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
KΥΛΙΣΗ ΚΑΤΩ
Εξατομικευμένες υπηρεσίες
ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Περιποίηση άκρων & Μασάζ
Απολαύσετε πολυτελείς θεραπείες, μασάζ προσώπου-σώματος, θεραπείες σώματος και περιποίηση άκρων. Αναζωογονήστε το σώμα και το πνεύμα σας στην Centro Golden View Villa , συνδυάστε ένα χαλαρωτικό μασάζ με την απρόσκοπτη θέα στο Κρητικό Πέλαγος.

Υπηρεσία είναι διαθέσιμη - Κατόπιν Αιτήματος

Προσωπικός Σεφ
Πεινάσατε; O προσωπικός σας σεφ προετοίμαζε ένα λουκούλλειο γεύμα την ώρα που εσείς θα επιλέξετε Απολαύστε γευστικά γαστρονομικά πιάτα τόσο από την μοντέρνα-παραδοσιακή κουζίνα αλλά και από την διεθνή. Μετά το τέλος του γεύματος ο σεφ και η ομάδα του αφήνουν το χώρο της κουζίνας καθαρό και τακτοποιημένο.

Ο προσωπικός σας σεφ είναι στην διάθεσή σας - Κατόπιν αιτήματος
KΥΛΙΣΗ ΚΑΤΩ
Ενοικίαση Αυτοκινήτου
Εξερευνήστε τις ομορφιές της Κρήτης, ανακαλύψτε νέες παραλίες και γραφικά χωριουδάκια. Είμαστε στην διάθεσή σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε στο θέμα της ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μεταφορά Από και Προς το Αεροδρόμιο
Οργανώστε το ταξίδι σας από την αρχή ως το τέλος. Αν επιθυμείτε μπορούμε να προγραμματίσουμε την μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο με ένα ταξί ή μίνι βαν. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε σχετικά με την ώρα και το αεροδρόμιο απ’ όπου θέλετε να σας παραλάβουμε.
KΥΛΙΣΗ ΚΑΤΩ
Παιδικά Τμήματα Κολύμβησης
Ιδιαίτερα μαθήματα κολύμβησης για βρέφη και παιδιά που επιθυμούν να μάθουν να κολυμπούν και να αθλούν στο νερό. Το πρόγραμμα κολύμβησης προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε παιδιού, προοσφέροντας του ευχαρίστηση, και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Μάθετε στο παιδί σας να κολυμπάει σωστά.
KΥΛΙΣΗ ΚΑΤΩ
Γυμναστήριο- Personal Trainer
Ένα πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο είναι στην διάθεσή σας. Διατηρήστε την φόρμα σας κατά την διάρκεια των διακοπών σας. Ο προσωπικός σας προπονητής μπορεί να αναλάβει την διαμόρφωση ή την τήρηση του προγράμματος γυμναστικής σας, βασισμένο στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Personal trainer- μετά από αίτημα.
Ιατρικές Υπηρεσίες
Κατά την διάρκεια της διαμονής σας μπορείτε να καλέσετε τον ιδιωτικό γιατρό της Βίλάς, όπου θα σας εξετάσει και θα σας δώσει την κατάλληλη αγωγή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κλείσουμε ραντεβού με τον γιατρό την Centro Golden View Villa .

KΥΛΙΣΗ ΚΑΤΩ
KΥΛΙΣΗ ΚΑΤΩ
Ζήστε την περιπέτεια στα Χανιά
Ανακαλύψτε την αυθεντική ομορφιά της Κρήτης μέσα από συναρπαστικές δραστηριότητες και εκδρομές στην φύση.
ΟΝΟΜΑ *
ΕΠΩΝΥΜΟ *
EMAIL *
ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ
ΜΗΝΥΜΑ
Χρυσή Ακτή
Χανιά 73100
Κρήτη, Ελλάδα
T:2821029870
M:6974301405
E:info@centrogoldenview.gr
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ